Lynxlab
Image default
Offers

Kwalitatieve zonnepanelen

Wilt u Zonnepanelen laten plaatsen? Dit kunnen we ons heel goed voorstellen. Zonnepanelen kunnen veel voordelen bieden voor uw huis of bedrijfspand:

  • Een lagere energierekening

  • Duurzaam bezig zijn, doordat er CO2 uitstoot wordt beperkt

  • Hogere woningwaarde

De zon is daarnaast een duurzame energiebron welke uiteraard nooit opraakt. Met zonnepanelen kan licht van de zon worden opgevangen en omgezet worden in elektriciteit.

Wij van Veba helpen u graag om deze voordelen van zonnepanelen te realiseren!

Zonnepanelen van Veba Energieservice

Onze Energieservice levert zonnepanelen van het merk DENIM. Dit is een Nederlands merk, wat er voor zorgt dat communicatie en service soepel verloopt volgens de Nederlandse richtlijnen. DENIM zonnepanelen bevatten ook 2 soorten garanties. Zonnepanelen van DENIM hebben 15 jaar fabrieksgarantie en 25 jaar lineaire vermogensgarantie. 

Wanneer u zonnepanelen door onze energieservice laat plaatsen, komt daar nog een zekerheid bij: Zonnegarant. Met zonnegarant wordt de opbrengst van uw panelen op afstand vergeleken met wat deze daadwerkelijk zouden moeten opleveren. Dit is op basis van aan de TU Delft ontwikkelde rekenmodellen. Zo heeft u een goed inzicht in het rendement van uw zonnepanelen. 

Duurzame zakelijke energie

Ook voor ondernemers en bedrijven kunnen zonnepanelen voordelig zijn. Dit wordt echter vaak als bijzaak gezien. Het is echter essentieel om uw onderneming draaiende te houden. Veba Energie is ervaren in duurzame zakelijke energie en zorgt er samen met u voor dat u nooit meer teveel betaald voor zakelijke energie.

Gratis en vrijblijvend opbrengst rapport 

Bij Veba Energieservice kunt een vrijblijvend opbrengst rapport voor zonnepanelen aanvragen. Dit heeft een waarde van €95,-, maar wordt u door ons gratis aangeboden. Met onze unieke software maken we een berekening op maat. Hierbij wordt er volledig naar uw eigen situatie gekeken. Zo krijgt u een goed inzicht in wat de installatie u kost en wat deze oplevert voor u er aan begint. Op onze website kunt u een voorbeeldrapport bekijken. Tevens kunt op deze website eenvoudig de offerte aanvragen. 

Ons Klant Contact Centrum streeft naar 100% klanttevredenheid. Dit betekent dat we dagelijks bereikbaar zijn om u van advies en antwoord op al uw vragen te voorzien. We zijn telefonisch bereikbaar op 085 – 48 36 029. U kunt ook uw vraag mailen naar info@veba-energie.nl. Zo kunt u samen met ons de eerste stap naar duurzaamheid zetten!