Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Schréder bedrijfshalverlichting

Schréder bedrijfshalverlichting zorgt voor verlichtingsoplossingen die aanzienlijke kostenreducties met zich meebrengen door besparingen op energie en onderhoud. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door onze deskundigheid, passie, innovatie en duurzaamheid. Met onze 2600 medewerkers proberen wij de veiligheid en het welzijn van iedereen te vergroten, van openbare ruimte tot omgevingen met een hoger risico, zoals een magazijn, fabrieken en overslag terreinen waar de gevolgen van een donkere of slecht verlichte werkplek kan leiden tot ongelukken.

Schréder bedrijfshalverlichting voor meer veiligheid

In actieve werkomgevingen hebben alle medewerkers, van chauffeurs tot magazijnmedewerkers, behoefte aan kwalitatieve verlichting om veilig te kunnen werken en nauwkeurig machines te kunnen bedienen. Goede verlichting zorgt ervoor dat het sneller en gemakkelijker is om gevaar te zien. Dit zorgt ervoor dat dit ook beter kan worden vermeden. Hierbij is het ook van belang dat de verlichting niet verblindt of flikkert, omdat dit kan leiden tot hoofdpijn en ziekteverzuim of dat werknemers situaties verkeerd inschatten. Kortom: goede verlichting leidt tot een veiligere omgeving, waar mensen ook nog eens prettiger werken. 

Snelle terugverdientijd

Wanneer u overstapt naar onze LED-verlichting geniet u een gemiddelde terugverdientijd van minder dan 3 jaar. Onze armaturen gaan langer mee dan 10 jaar, een enorme besparing dus. Daarnaast leveren onze verlichtingsoplossingen verminderingen van de energie- en onderhoudskosten. Deze besparingen vergroten de winstgevendheid. Onze LED-verlichting gaat niet alleen lang mee, maar gaan ook goed mee. Doordat de armaturen zijn gebouwd met corrosiebestendige materialen zijn ze stof-, vocht- en waterdicht. Zo blijven ze hoge prestaties leveren na verloop van tijd. U kunt onze LED-verlichting combineren met ons controlesysteem om planning en dimming te bieden. Samen met de op maat gemaakte rapportering kunt u op die manier het energieverbruik van de volledige faciliteit volgen en controleren. Sensoren zorgen ervoor dat u alleen die ruimtes verlicht die actief gebruikt worden. Zo gaat u voor maximale efficiëntie en duurzame activiteiten. De energie- en bedrijfskosten kunnen met maximaal 80% worden verlaagd. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze bedrijfshalverlichting en op welke manier dit voor u een uitkomst kan zijn? Kijk dan eens op onze website of kijk in onze nieuwe online catalogus. 

Related Posts

Bespaar geld

Kunststof kozijnen

Wij zijn van rijschool in Utrecht, De snelste manier om je rijbewijs te halen!