Lynxlab
Image default
Offers

Woningfotografie op een speciale manier

Ik had een fotograaf nodig die voor mijn bedrijf woningfotografie kon aanbieden. Al voor een langere tijd heeft mijn eigen fotograaf een burn-out gekregen waardoor hij niet meer aan het werk kan. Daarom had ik binnen no-time een nieuwe fotograaf nodig die speciaal woningen zo kan fotograferen zodat deze aantrekkelijk zijn. Dit is best een moeilijke techniek om te beheersen en daarom ben ik goed gaan kijken naar kwaliteit. Maar het vinden van een fotograaf was nog een moeilijke klus.

Voor de makelaardij een woningfotografie fotograaf vinden

Een fotograaf vinden was geen probleem, maar iemand vinden die gespecialiseerd is in woningfotografie was een ander verhaal. Je kan zoveel fotografen tegenwoordig benaderen die snel klussen voor je klaren. Maar bij woningfotografie gaat het om het idee dat het huis aantrekkelijker wordt op de foto’s en dat deze ruimer lijken dan dat ze lijken. Hiervoor heb je ook een paar Photoshop skills voor nodig. Daarom wilde ik nauwkeurig zoeken en uiteindelijk vond ik ook een bedrijf genaamd Vastgoed Foto Video. Zij deden woningfotografie op een heel ander niveau dan ik dacht. Ze gebruiken high tech materialen om foto’s te maken en het was het resultaat echt waard. Na een goed gesprek aan de telefoon, zouden ze even langskomen om alles te bespreken.

Scherpe shots

Na een goed gesprek in het echt met het bedrijf, hadden we afgesproken dat ze een huis voor onze zouden fotograferen zodat we een beetje een goed beeld konden krijgen wat zij allemaal voor ons konden doen. Dit hebben we met mijn eigen huis gedaan, omdat we als makelaar dat niet kunnen maken bij onze klanten. het fotografeer werk dat ze deden was erg professioneel en snel gedaan. Daarna een paar dagen later waren de foto’s binnen en ik kon mijn ogen niet geloven. Het was veel beter dan ik had verwacht! Nu huur ik ze elke keer in als ik een nieuwe woning op de markt zet en onze samenwerking gaat tot nu toe goed!

Bezoek de website

Bent u benieuwd naar de diensten van Vastgoed Foto Video? Bekijk dan eens de website via www.vastgoedfotovideo.nl voor meer informatie over het bedrijf en hun diensten.